Bourgondische Relatiegeschenken

Met de relatiegeschenken van de Bourgondische Bierkelder geef je een beleving cadeau. Een 2-vaks cadeaukist, waar één fles bier in zit. In het andere vak zit een eigendomscertificaat voor hetzelfde bier dat ligt te rijpen in de Bourgondische Bierkelder. Zo krijgen medewerkers of je beste klanten niet eenmalig een cadeau, maar denken ze ook na enkele jaren met plezier aan je terug.

De cadeaukisten zijn beschikbaar vanaf €27,50 excl. BTW. Hiervoor wordt het cadeau volledig gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo op de voorkant en een unieke url waar de gelukkige ontvanger de te rijpen fles bier registreert: www.bourgondischebierkelder.nl/uwbedrijfsnaam. Van het begin tot het eind (over enkele jaren) is het proces gepersonaliseerd rondom jouw bedrijf. Bij grotere afnames wordt steeds meer beleving toegevoegd door middel van unieke lakzegels, glaswerk of zelfs een unieke en persoonlijke bedankvideo op de landingspagina.

Download PDF relatiegeschenk

Om de informatie PDF van de relatiegeschenken van de Bourgondische Bierkelder te downloaden laat je hieronder jouw gegevens achter en krijg je de download link direct per mail toegestuurd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.