Kom proeven!

Met regelmaat organiseert de Bourgondische Bierkelder smaakvolle proeverijen waarbij gerijpt bier centraal staat. In het najaar 2019 hebben we de deuren van een tweede Bourgondische Bierkelder geopend in Breda, onder de Bredase Foodhall. Hier organiseren we exclusieve proeverijen, maar deze is ook te bezoeken tijdens open dagen.

Wil je weten hoe een proeverij eruit ziet? Stappen & Shoppen schreef er een Bierblog over.

 

Proeverijen:

Reguliere proeverijen duren +/- 2,5 uur. Kosten zijn €39,50 per deelnemer. Let op, elke proeverij heeft een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij. Voor specifieke thema-proeverijen gelden andere prijzen en deze kunnen een andere duur hebben.

Op de volgende data hebben we proeverijen gepland staan:

Mei 2022:

Vrijdag 27 mei 19:30: Bourgondische Bierproeverij

Juni 2022:

Zondag 5 juni 15:00: Masterclass Orval (Eerste Pinksterdag)
Maandag 6 juni 15:00: Bourgondische Bierproeverij (Tweede Pinksterdag)
Zaterdag 11 juni 15:00: Nevel Wild Ales proeverij

Juli 2022:

Zaterdag 23 juli 19:30: Bourgondische Bierproeverij

Open dagen:

Onze nieuwe Bierkelder onder de Bredase Foodhall is niet dagelijks te bezoeken. De bieren liggen er in alle rust, onder de ideale omstandigheden te rijpen. Naast de proeverijen die we in de kelder, tussen het rijpende bier, organiseren, houden we ook open dagen. Tijdens deze open dagen kan je een kijkje komen nemen in de kelder, een glaasje bier komen proeven en leuke geschenken kopen.

Zaterdag 28 mei 2022: 14.00 – 20.00

Zondag 3 juli 2022: 14.00 – 18.00

 

Een privé proeverij boeken?

Wil je met een groep vrienden, familie, collega’s of klanten een eigen, exclusieve proeverij beleven in de Bourgondische Bierkelder? Tot een maximum van 16 personen kun je een proeverij boeken, exclusief voor jouw gezelschap. We nemen je mee in de wereld van de rijping van bier. Diverse gerijpte bieren passeren de revue en uiteraard worden er Bourgondische happen geserveerd. Een proeverij duurt ongeveer 2,5 uur, maar afhankelijk van specifieke wensen kunnen we de proeverij helemaal personaliseren.

Neem contact met ons op via proeverij@bourgondischebierkelder.nl en we gaan het regelen voor je!

 

Nieuw: Unieke dessert-proeverij!

Heerlijk uit eten in de binnenstad van Breda, bijvoorbeeld bij de Foodhall, en vervolgens afsluiten met een heerlijke dessert proeverij ín de Bourgondische Bierkelder. In een proeverij van een klein uurtje krijg je een trio van desserts + een trio van bieren geserveerd. Samen gaan we op zoek naar de ultieme smaak-explosie! Te boeken voor 12 tot maximaal 20 personen. Grotere groepen in overleg in de Foodhall. Slechts €18,50 per persoon voor deze unieke ervaring!

Neem contact met ons op via proeverij@bourgondischebierkelder.nl en we gaan het regelen voor je!

 

Kleiner gezelschap?

Met een kleine groep vrienden is het heel gezellig om aan te sluiten bij een geplande proeverij. De agenda hiervoor vindt je hierboven. Tickets boek je simpel en snel via de webwinkel.