Scherp in Veiligheid

Gefeliciteerd! Je het een prachtige fles bier gekregen. Deze wordt je aangeboden door Rolie Tromp, van Scherp – Adviseurs in Veiligheid.

Scherp in Veiligheid

Bedankt! Bedankt voor een mooi 2016 waarin we terugblikken op een goede samenwerking. Bedankt ook voor het vertrouwen, nu en in de toekomst. Met deze attentie willen we dit bekrachtigen. Daarom bevat deze attentie iets voor nu…en iets voor in de toekomst. Geniet.

 

Fijne feestdagen en een fantastisch 2017 in goede gezondheid gewenst!

Hartelijke groet, Rolie Tromp

 

Dit bier is een prachtig bier, mooi en vol van smaak. Ideaal om in goed gezelschap van te genieten. Echter, dit bier evolueert prachtig in smaak wanneer het onder de juiste condities wordt bewaard.

Je hebt ook niet één fles bier gekregen, maar twee. De eerste om binnenkort van te genieten, de tweede hebben we voor je weggelegd in de Bourgondische Bierkelder.

Over vier jaar is het bier prachtig ontwikkeld en zal je deze fles ontvangen. Je moet enkel de fles nog even aan jouw naam koppelen, zodat we weten welk naamkaartje we er aan moeten hangen. Laat hieronder je gegevens achter, met je unieke couponcode van het eigendomscertificaat.

Wil je meer weten over de rijping van bier? Dat lees je hier.

Jouw unieke fles bier ligt al in de Bourgondische Bierkelder. Laat hieronder je gegevens achter, samen met de unieke code op het eigendomscertificaat. Op deze manier weten we wie we moeten contacten als de fles bier over 4 jaar voldoende gerijpt is.

Relatiegeschenk - Scherp

  • € 0,00