Proefpanellid: Pepijn van der Waa

Een afgestudeerde van een van de hotelscholen die Nederland rijk is noemen we Hotello. Hotello’s hebben als gedeelde passie al het moois dat de horeca te bieden heeft. De benaming hotello hebben Pepijn van de Waa en Bourgondische Bierkelder-oprichter Bas Schampers gemeen, zo ook de passie voor horeca en nog specifieker de liefde voor speciaalbier. Geen wonder dat Pepijn van der Waa is toegetreden tot het proefpanel.

Pepijn van der Waa - BrewTaste
Pepijn van der Waa – BrewTaste

“Bier zit bij mij in het bloed. Tijdens mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht raakte ik gefascineerd door alle mooie verschillende bieren die er te ontdekken zijn. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken en heb jaren met veel passie in de top van de Nederlandse bierhoreca gewerkt, bij Bierproeflokaal in de Wildeman in Amsterdam en bij Jopen Bier in Haarlem.

Sinds 2014 mag ik ook de titel ‘Internationaal Biersommelier’ dragen. Met mijn bedrijf BrewTaste organiseer ik bijzondere proeverijen, workshops en geef ik biertrainingen. Genieten van een goed glas bier aan tafel speelt hierin een grote rol. Ik ben altijd zoek naar de perfecte combinatie van de beste bieren met spectaculaire gerechten en happen.   

Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van het Bourgondische Bierkelder Proefpanel!”

Meer informatie over Pepijn van der Waa en zijn bezigheden met BrewTaste en meer: www.brewtaste.nl

Ook lid worden van het proefpanel?

Ook lid worden van het proefpanel? Dat kan! Het proefpanel van de Bourgondische Bierkelder bestaat uit een diversiteit aan bierliefhebbers en -specialisten. Leden komen uit het gehele land en hebben diverse achtergronden. Van fervente liefhebbers tot heuse biersommeliers.

Met enige regelmaat zijn er plaatsen vrij in het proefpanel, of nodigen we gasten uit om deel te nemen aan een proeverij. Wil je onderdeel uitmaken van het proefpanel, of een proeverij meemaken? Dat kan! Door hier te klikken kan je je gegevens achterlaten en een motivatie geven waarom we jou moeten uitnodigen om plaats te nemen in het panel of aan een proeverij mee te doen. Wellicht schuif je dan aan bij een van de volgende exclusieve proeverijen!