Proefpanellid: Bierproeven.nu

De mannen van Bierproeven.nu vervullen in wisseldienst een plaats in het proefpanel van de Bourgondische Bierkelder.

Met Bierproeven.nu richten Ivo & Mike zich op zowel de particuliere markt als de zakelijke. Door het geven van proeverijen, workshops en trainingen zijn zij ware kenners en belangrijker: ambassadeurs voor speciale bieren. Hun enthousiasme en kennis staat aan de basis waardoor zij een vaste plek in het proefpanel van de Bourgondische Bierkelder hebben verdiend.

Ivo Thijssen – Eigenaar Bierproeven.nu

Ivo is internationaal biersommelier, entertainer en horeca-expert. Heeft een onmetelijke passie voor bier, horeca en gastvrijheid. Als eigenaar van Bierproeven.nu en Nijmegen on Tour zet hij zich sinds 2012 in om de bierkwaliteit en het bierbewustzijn in Nederland te verbeteren. Samen met Bas Schampers is hij sinds 2016 ook Sabreerbier.nl gestart. De tegenhanger van champagne sabreren is uiteraard het sabreren van mooie flessen speciaalbier.

Door zijn jarenlange ervaring als trainer en docent is hij gespecialiseerd in de verkoop, behandeling en beleving van bier. Gastvrijheid, gastronomie en didactiek is zijn tweede natuur.

Mike Gerrits – Bierproeven.nu

Mike werkt al vanaf zijn 16de in de horeca. Van de plaatselijke kroeg tot coördinatie op grote evenementen tot gastheer bij diners met prominente gasten als de huidige koning. Naast trainer, bierkenner en liefhebber is Mike een gepassioneerd brouwer. In 2014 heeft hij samen met 2 vrienden brouwerij Ondersteboven opgestart. Naast bier is champagne zijn tweede liefde en is Mike Chavelier Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or.

Ook lid worden van het proefpanel?

Ook lid worden van het proefpanel? Dat kan! Het proefpanel van de Bourgondische Bierkelder bestaat uit een diversiteit aan bierliefhebbers en -specialisten. Leden komen uit het gehele land en hebben diverse achtergronden. Van fervente liefhebbers tot heuse biersommeliers.

Met enige regelmaat zijn er plaatsen vrij in het proefpanel, of nodigen we gasten uit om deel te nemen aan een proeverij. Wil je onderdeel uitmaken van het proefpanel, of een proeverij meemaken? Dat kan! Door hier te klikken kan je je gegevens achterlaten en een motivatie geven waarom we jou moeten uitnodigen om plaats te nemen in het panel of aan een proeverij mee te doen. Wellicht schuif je dan aan bij een van de volgende exclusieve proeverijen!