Proefpanel

Bij de Bourgondische Bierkelder is het belangrijk dat je niet zomaar een fles gerijpt bier proeft, maar dat je een fles gerijpt bier proeft van jouw favoriete leeftijd. Perfect op dronk zoals jij dat lekker vindt. Om jouw favoriete leeftijd van het assortiment aan bieren te bepalen vind je in de webwinkel pakketten met verschillende jaargangen bier. Zo proef je jouw favoriete bock zowel vers als 1 of 2 jaar oud. Of bestel je een jaargangpakket van een quadrupel met verschillende jaargangen tot wel zes jaar oud.

 

Advies, gegeven door kenners

Maar wil je gewoon direct een fles van een bepaalde leeftijd bestellen, dan heb je graag advies. Dit advies gaan we jou geven en om dit te doen heeft de Bourgondische Bierkelder een proefpanel. Dit proefpanel wordt momenteel gevormd en zal een diversiteit aan leden hebben. Uit heel het land, en met diverse raakvlakken met bier. Van fervente liefhebbers tot heuse biersommeliers.

Het proefpanel komt regelmatig bij elkaar om bieren te keuren, te testen en vooral advies op papier te zetten voor jou. Door middel van het delen van hun smaakbeleving, kan jij de beste keuze maken. Want eerlijk is eerlijk, wat de ene heerlijk vindt, kan de ander niet bekoren. Dus maken wij een objectieve smaakomschrijving, vertellen wij jou erover en kan jij uiteindelijk beslissen.

 

De vorming van het proefpanel

Het proefpanel bestaat uit diverse bierfanaten. Na elke proeverij van het proefpanel worden de ervaringen en smaaknotities omgezet in adviezen, die je bij de productinformatie en in blogs zult terugvinden. Maak kennis met de leden van het proefpanel!

 

Met gerijpte groet,

Bas Schampers
de Bourgondische Bierkelder