Nieuwe locatie Bourgondische Bierkelder: Foodhall Breda

2 april 2019

Breda Foodhall

‘SNEAK PREVIEW FOODHALL BREDA – OPENING 19 APRIL’

Onder de Grote Kerk Breda, wel bekend bij Bredanaars, opent in de Reigerstraat eind april een gloednieuwe Foodhall. Wij hebben al een kijkje kunnen nemen, en wat ziet het er gaaf uit! Sommigen zullen bij deze locatie denken aan de oude casino-bioscoop die al sinds 2008 leeg staat, en dat klopt! Gelukkig stond de gemeente positief tegenover een verbouwing en koos ervoor om dit geweldige pand weer te gaan gebruiken. Nog even geduld…

Stappen & Shoppen nam alvast een kijkje…

‘Bredase bioscoop transformeert tot foodhal’

BN de Stem schreef over de Foodhall: ”Niet alleen binnen – waar de foyer en de zalen worden omgebouwd tot semi-open ruimtes –  ondergaat het pand een metamorfose. Met name ook de entree gaat er  anders uitzien. De ingang aan de Reigerstraat wordt breder en hoger. Halverwege de entree komt een patio met terras, vervolgens geeft een grote hoge glazen gevel toegang tot de eigenlijke foodhal.”

Foodhall Breda

”Een ontmoetingsplek en een echte ‘place-to-be’, waar je met vrienden, familie of collega’s kunt eten, borrelen en socializen. Dat wordt Foodhall Breda. Een sfeervolle, dynamische uitgaansgelegenheid zonder het formele karakter van een restaurant. Een plek waar je in een easy-going, ontspannen sfeer kunt genieten van al het lekkers dat onze keukens en bars te bieden hebben.” Zoals de Foodhall Breda het zelf omschrijft.

In de Foodhall ga je 18 verschillende keukens aantreffen, yum! Keuze genoeg dus. En geloof het of niet, maar onder de nieuwe Foodhall heeft de Bourgondische Bierkelder een parel van een kelder gevonden… Hier kan Bas met de Bourgondische Bierkelder de volgende stap maken: Nóg meer beleving toevoegen rondom de rijping van bier.

Crowdfund-video Bourgondische Bierkelder

Druk bezig met de opnames van de promotievideo voor onze crowdfunding…

Morgen (4 april 2019) start de crowdfunding om dit alles te realiseren. Met een streefbedrag van €40.000,- euro help jij om deze nieuwe droom waar te maken. Houdt ons dus in de gaten in je mailbox en op onze Facebook en Instagram.

Meer weten over onze crowdfunding?