Mitra X Bourgondische Bierkelder: Een unieke samenwerking

6 december 2022

Met trots presenteren wij een unieke samenwerking met alle Nederlandse Mitra Drankenspeciaalzaken! Mitra legt met hun drankenspeciaalzaken veel nadruk op kennis en kunde van iedereen die in de diverse winkels staat, precies waar wij ons bij de Bourgondische Bierkelder ook op richten.

Samen zijn we een unieke samenwerking aangegaan! Vanaf heden kun je in iedere winkel van Mitra én in hun webshop een certificaat kopen van drie speciaal geselecteerde bieren: Hertog Jan Grand Prestige, Cuvée v/d Keizer Imperial Dark & La Trappe Quadrupel. Gekoppeld aan dit certificaat ligt een fles speciaal voor jou onder de perfecte condities te rijpen, precies zoals je van ons gewend bent! Na de rijping van 5 jaar, overhandigen wij jou deze uniek gerijpte fles bier. Je kunt zelf aangeven of je gedurende de rijping ook af en toe een update wilt ontvangen over de rijping van jouw eigen fles.

Spoed je snel naar een Mitra winkel bij jou om de hoek, want dit jaar is het een op=op actie. Iedere winkel heeft een beperkt aantal certificaten ontvangen!

Vind een Mitra bij jou in de buurt!