La Trappe – Quadrupel – 2022

Gefeliciteerd! Je hebt een heerlijke La Trappe – Quadrupel bemachtigd, aangeschaft bij Mitra, welke wij voor vijf jaar voor jou gaan rijpen!

La Trappe, het bekendste trappistenbier van Nederland. Het trappistenklooster in de buurt van Tilburg, op het grondgebied van Berkel-Enschot, is gesticht in 1881. De monniken leefden in beginsel van de veelteelt, maar begonnen al in 1884 met het brouwen van hun wereldberoemde trappistenbier. De quadrupel kwam voor het eerst op de markt in 1991 en was de allereerste quadrupel ter wereld. Nu, ruim 30 jaar later, is de benaming uitgegroeid tot opzichzelfstaand biertype.

Zoals de meeste bieren van soortgelijke stijl evolueert het bier prachtig. De nagisting op fles werkt hier perfect aan mee. Na verloop van tijd zal de zoetheid van het bier port en sherry achtige tonen gaan vormen, alsmede tonen van gerijpt, rood en/of donker fruit.

Na de vijf jaar rijping zal je deze fles ontvangen. We willen enkel nog even je gegevens, zodat we weten welk naamkaartje we aan de fles mogen hangen. Laat hieronder je gegevens achter, met je unieke couponcode van het certificaat. Vervolgens hoef je niets te doen, wij houden je op de hoogte. Aan het einde van het formulier kun je kiezen hoeveel updates we je mogen sturen!

Wil je meer weten over de rijping van bier? Dat lees je hier.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.

Koppel je naam aan jouw fles!

  • € 0,00
    Je gaat er automatisch mee akkoord dat we je mogen contacten als je bier de rijpingsperiode heeft voltooid.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.