Het Anker – Imperial Dark – 2022

Gefeliciteerd! Je hebt een heerlijke Het Anker – Cuvée v/d Keizer Imperial Dark bemachtigd, aangeschaft bij Mitra, welke wij voor vijf jaar voor jou gaan rijpen!

Dit bier is er een dat werkelijk ontwikkeld is om te laten rijpen. Een donker, rijk en volmondig bier, de eerste jaren met 8,5% alcohol, maar sinds 2003 met maar liefst 11% alcohol. Gedurende de rijping zal de zoetheid van het bier een prachtige ontwikkeling doormaken. Karamelzoetheid krijgt langzamerhand steeds meer ruimte en ook toffee en lichte peperige kruiden komen naar voren. De kruidigheid en bitters zullen met de jaren geleidelijk subtieler naar de achtergrond verdwijnen.

Na deze vijf jaar zal je deze fles ontvangen. We willen enkel nog even je gegevens, zodat we weten welk naamkaartje we aan de fles mogen hangen. Laat hieronder je gegevens achter, met je unieke couponcode van het certificaat. Vervolgens hoef je niets te doen, wij houden je op de hoogte. Aan het einde van het formulier kun je kiezen hoeveel updates we je mogen sturen!

Wil je meer weten over de rijping van bier? Dat lees je hier.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.

Koppel je naam aan jouw fles!

  • € 0,00
    Je gaat er automatisch mee akkoord dat we je mogen contacten als je bier de rijpingsperiode heeft voltooid.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.