Hertog Jan – Grand Prestige – 2022

Gefeliciteerd! Je hebt een heerlijke Hertog Jan – Grand Prestige bemachtigd, aangeschaft bij Mitra, welke wij voor vijf jaar voor jou gaan rijpen!

Vers heeft dit bier een volle smaak waar moutige bitters en gebrande tonen een mooie balans vinden met caramel- en chocoladezoetheid. Een donker, helder bier met een volle smaakbalans. Heerlijk verwarmend door zijn 10%.

Over vijf jaar heeft er een ware smaakevolutie plaatsgevonden met port- en sherrytonen als gevolg. Na deze vijf jaar zal je deze fles ontvangen. We willen enkel nog even je gegevens, zodat we weten welk naamkaartje we aan de fles mogen hangen. Laat hieronder je gegevens achter, met je unieke couponcode van het certificaat. Vervolgens hoef je niets te doen, wij houden je op de hoogte. Aan het einde van het formulier kun je kiezen hoeveel updates we je mogen sturen!

Wil je meer weten over de rijping van bier? Dat lees je hier.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.

Koppel je naam aan jouw fles!

  • € 0,00
    Je gaat er automatisch mee akkoord dat we je mogen contacten als je bier de rijpingsperiode heeft voltooid.

**LET OP: Heb je een certificaat van Mitra? Voer dan bij couponcode het nummer van de barcode op de voorkant van het certificaat in.