Laad je la’tje vol: Actie december

1 december 2018

Laad je la'tje vol!

Deze hele winter hebben we elke maand een gerijpte actie voor je! Iedere maand een andere extraatje als je bier laat rijpen in de Bourgondische Bierkelder.

In december staat Chimay Grand Réserve (blauw) centraal!

Laad je la’tje vol!

Bij de Bourgondische Bierkelder rijpen we jouw bieren in speciaal ontworpen bierkisten en lades. Deze kisten zijn op maat gemaakt, zodat er 12 flessen bier van 75cl in passen. Bestel je deze maand 12 flessen Chimay Grand Réserve om te laten rijpen in de Bourgondische Bierkelder, dan krijg je van ons een zeer smakelijke extra’tje: Een fles Chimay Grand Réserve – Fermentée en Barriques. Deze krijg je nog voor de feestdagen gratis naar je thuis gestuurd!

Dubbel korting

Uiteraard krijg je ook de reguliere 5 = 6 korting die we standaard in onze webwinkel aanbieden. Laad je dus je la’tje vol met 12 flessen, dan betaal je er 10 én krijg je een bonusfles Fermentée en Barriques thuisgestuurd!

Chimay – Grand Réserve – Fermentée en Barriques:

Een unieke drievoudige vergisting van dit bier geeft het een zeer complexe en exceptionele smaak.

  1. Het bier ondergaat zijn reguliere rijping zoals dit altijd gebeurt bij de Chimay Blauw – in 75cl flessen ook we “Grand Réserve” genaamd.
  2. Het bier wordt in drie verschillende vaten gerijpt. Cognac vaten, vaten van Frans eikenhout en vaten van Amerikaans eikenhout. Elk vat heeft zijn eigen uitwerking op het bier. Het bier wordt niet enkel gerijpt op vaten, maar krijgt ook een tweede vergisting op deze vaten. Hierna wordt het geblend in een verhouding van 80% (eiken) – 20% (cognac).
  3. Op de fles krijgt het bier zijn derde vergisting om de complextiteit van het bier compleet te maken.
Lees hier alles over de Fermentée en Barriques

 

Maak snel gebruik van deze smakelijke actie!

Hoe werkt het? Je plaatst twee keer de 5=6 actie van de Chimay Grand Réserve in je winkelmandje. Zo kun je er zelfs voor kiezen om verschillende jaargangen aan rijping te kiezen. Je mag zo vaak gebruik maken van deze actie, per twaalf flessen die je laat rijpen ontvang je een gratis fles Grand Réserve – Fermentée en Barriques.

Grand Réserve 5 = 6 actie