Hertog Jan – Grand Prestige, hét bier om te rijpen

Ga samen met de Bourgondische Bierkelder mee op reis door het rijpingsproces van een van de bekendste Nederlandse bieren, het kroonjuweel van de brouwerij uit Arcen, de Hertog Jan Grand Prestige! Dit bier heeft door de jaren heen bewezen erg geschikt te zijn voor de test der tijd. Meer dan geschikt zelfs, het bier wordt alleen nog maar lekkerder. Wij van de Bourgondische Bierkelder willen dit prachtige bier dan ook al te graag delen!

Onze producten:

Feestje? Verras dan iemand met een van onze Cadeaukisten!

Met dit pakket kun je direct genieten van een verse fles, en zal er een fles te rijpen worden gelegd.

Kom langs bij een proeverij!

Wil je de complete ervaring? Boek dan een ticket voor onze speciale Grand Prestige proeverijen en kom langs in onze kelder in Breda. Hier zal een van onze bierspecialisten je al het fijne uitleggen over de rijping van bieren terwijl jij ze natuurlijk lekker mee proeft!

Kijk in onze webwinkel en kies uit onze grote selectie van Grand Prestige en meer.

Certificaten

Op zoek naar een cadeau? Geef iemand een van onze certificaten voor een gerijpte fles Grand Prestige.

Na aankoop leggen wij het bier weg 5 jaar in onze kelder waar de condities perfect zijn voor de rijping. Hierna kun je nog eens proosten op de mooie herinneringen! Dit is het perfecte cadeau als aandenken óf gewoon omdat het lekker is!

Smaakevolutie

Voordat er rijping plaatsvindt, is de Grand Prestige al een heerlijk bier om van te genieten. Vol met warme smaken zoals rozijnen, vijgen, karamel, chocolade en koffie met een heerlijk fruitig armoma is dit een perfect bier voor de koude dagen. Laat staan wanneer dit gerijpt is! Deze prachtige smaken zullen alleen nog maar verder ontwikkeld door de jaren heen.

Met de tijd zullen ook nieuwe smaken naar boven komen. Smaken die men doet denken aan boerenjongens, pruimen, stroop en port zullen hun plek vinden. Hiernaast behoudt het bier een mooie volle body waardoor het alleen nog maar complexer zal worden.

Meer weten over hoe smaken zich zullen ontwikkelen door de jaren heen? Bekijk hieronder onze Blog! Hierin beschrijven wij de complete reis zoals wij en anderen het hebben beleefd.

Ontvang de complete ervaring thuis met onze jaargangpakketten

Wil je zelf proeven hoe de Grand Prestige door de jaren evalueert maar heb je geen zin om te wachten? In onze kelders onze hebben wij Grand prestige van zo vroeg als 2010 voor jou klaar liggen!