Breugem Bier & de Bourgondische Bierkelder

27 mei 2022

Begin 2022 kwam er een unieke samenwerking tot stand tussen de Bourgondische Bierkelder & Brouwerij Breugem. Bas Schampers, eigenaar van de Bourgondische Bierkelder, kwam tijdens een van zijn bierige werkzaamheden de Handdruk tegen. Een quadrupel van Brouwerij Breugem, verrijkt met een speciale tinctuur van Palo Santo hout. Deze tinctuur geeft het bier een extra speciale complexiteit. 

Bas wilde deze Handdruk graag laten rijpen en nam contact op met de brouwerij. Samen besloten ze het bier te brouwen en af te vullen op 75 cl flessen, speciaal om dit bier te kunnen laten rijpen. Zo geschiedde. Het bier is vanaf nu beschikbaar om te laten rijpen.

Het bier is beschikbaar in de webwinkel van de Bourgondische Bierkelder om vers van te genieten of te laten rijpen voor een periode naar wens. Als uniek vaderdag cadeau is het beschikbaar via de webwinkel van Breugem Bier. Klik hiervoor op de afbeelding hieronder. Na vaderdag 2022 komt deze cadeaukist ook beschikbaar in de webwinkel van de Bourgondische Bierkelder.