Geef jij jouw klanten het úniekste geschenk van Nederland?

22 maart 2019

Rhodesian Relatiegeschenken

Cadeaukist Hertog Jan Grand PrestigeWanneer is een relatiegeschenk een écht relatiegeschenk? Als je niet alleen nu een mooi cadeau hebt voor je gewaardeerde klant, maar als je over enkele jaren nog eens een prachtig gerijpte fles bier gaat langs brengen!

Met de unieke cadeaukisten van de Bourgondische Bierkelder geef je een luxe cadeaukist met een prachtige fles bier. In het tweede vak van de kist zit een eigendomscertificaat dat recht geeft op hetzelfde bier, dat we te rijpen leggen in de Bourgondische Bierkelder. Zo kan jij over enkele jaren nog eens informeel langs bij de klant, en kijk je samen terug op een mooie samenwerking.

De relatiegeschenken worden vanaf 10 kisten volledig gepersonaliseerd. Zo registreren jouw klanten hun fles bier op een gepersonaliseerde link (voorbeeld: www.bourgondischebierkelder.nl/uwbedrijfsnaam). Hoe meer klanten jij blij maakt met dit unieke geschenk, hoe meer beleving we toevoegen. Een bedrijfslogo op de voorkant, een lakzegel met jullie beeldmerk of de toevoeging van een setje proefglaasjes. Het is allemaal mogelijk.

Bourgondische Relatiegeschenken

In de lente van 2019 start de Bourgondische Bierkelder een crowdfund-campagne om een unieke locatie in Breda te kunnen openen. Een locatie waar we jou en jouw klanten kunnen meenemen in de wereld van gerijpt bier. Speciaal voor jou als bedrijf voegen we tijdens deze crowdfunding nóg meer beleving toe aan deze geschenken. Je kunt namelijk tickets verdienen voor een exclusieve Bourgondische Bierproeverij in deze nieuwe kelder.

Wil je alles weten over deze unieke geschenken? Laat via het onderstaande formulier je gegevens achter. Je ontvangt alle informatie per mail. Uiteraard plannen we graag een afspraak in om je vragen te beantwoorden en je de mogelijkheden uit te leggen.

Download PDF relatiegeschenk

Om de informatie PDF van de relatiegeschenken van de Bourgondische Bierkelder te downloaden laat je hieronder jouw gegevens achter en krijg je de download link direct per mail toegestuurd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.