Proef jij straks als eerste in de nieuwe Bourgondische Bierkelder?

17 maart 2019

Crowdfund-video Bourgondische Bierkelder

Deze week waren de opnames voor onze crowdfund-video. Deze crowdfunding zal begin april starten om in Breda, de thuisstad van Bas Schampers, een tweede Bierkelder te openen. Niet zomaar een kelder, maar een plek waar we de mogelijkheid hebben om gasten exclusief uit te nodigen. Tussen de bieren die rustig liggen te rijpen kunnen we proeven en de smaak van gerijpt bier beleven!

Zeer binnenkort maken we de locatie bekend, maar we kunnen alvast verklappen dat deze in het centrum van Breda is, op steenworpafstand van het centraal station. Ideaal als je komt genieten van een mooi gerijpt bier.

Proef als eerste, exclusief in de nieuwe kelder

Door in de Bourgondische Bierkelder te investeren kunnen we nóg meer mensen laten genieten van gerijpte bieren. Steunen kan op drie manieren:

  1. Je doet een investering
  2. Je geeft jouw klanten/medewerkers het úniekste relatiegeschenk van Nederland
  3. Je kunt niet genoeg krijgen van perfect gerijpte bieren en doet een aankoop in de Bourgondische Bierkelder, bijvoorbeeld voor een unieke proeverij.
Opening Bourgondische Bierkelder

Crowdfunders van het eerste uur kijken uit naar een glas gerijpte Grand Prestige tijdens de opening in 2016.

Tijdens de crowdfunding kan je een exclusief ticket kopen voor een pre-opening (!) Bourgondische Bierproeverij in onze nieuwe kelder. We organiseren drie exclusieve proeverijen, met maximaal plek voor 15 personen per proeverij. Voor €95,- kan je zo’n exclusief ticket bemachtigen. Na de proeverij mag je voor €75,- bieren te rijpen leggen in de nieuwe kelder. Zo kost de proeverij je dus eigenlijk maar €20,- (i.p.v. €37,50)

Kom je ook proeven?

De data van de exclusieve proeverijen zijn:

  • Zondag 15 september // 14:30 (maximaal 15 deelnemers)
  • Zondag 6 oktober // 14:30 (maximaal 15 deelnemers)
  • Zondag 20 oktober // 14:30(maximaal 15 deelnemers)
Koop je ticket

 

Een exclusieve proeverij met je vrienden

In de nieuwe kelder heb je straks ook de mogelijkheid om een privé proeverij te boeken, voor jou en jouw biervrienden. Via de crowdfunding bieden we twee mogelijkheden aan:

  • Private tasting (€280,-): Kom met 8 personen (€35,- i.p.v. €37,50) een exclusieve Bourgondische Bierproeverij bijwonen in de nieuwe Bierkelder in Breda.
  • Private tasting deluxe (€495,-): Kom met 8 personen een exclusieve Bourgondische Bierproeverij bijwonen in de nieuwe Bierkelder in Breda. Na afloop krijg je allemaal een deluxe cadeaukist naar keuze mee naar huis.
Boek een proeverij

 

Wil je persoonlijk contact over een aankoop van relatiegeschenken of het doen van een investering? Bel mij gerust: 06-28496693, dan spreken we elkaar, of maken we een afspraak om de mogelijkheden onder het genot van een biertje te bespreken. Je mag ook een berichtje sturen via de contact-pagina.