Doelbedrag gehaald – WIN: Een exclusieve masterclass Barrel-aging bij Jopen!

27 mei 2019

Brouwerij Jopen - Barrel Room

UPDATE: De winnaars zijn bekend:

Met het behalen van het doelbedrag hadden we een feestelijke actie. Je kon een masterclass Barrel-aging winnen bij Jopen in Haarlem. We hebben de volgende winnaars getrokken:

Bram de Weert
Bart Baan
Stijn Tijdhof
Robin de Vos
Danny Talboom
Erik Lambrechts
Joyce Vogels-Rooijakkers
Jaap Mulders

Jullie zijn de gelukkige winnaars om op 14 november mee te reizen naar Haarlem om deze unieke masterclass bij te wonen. Jullie ontvangen deze week een bevestiging per mail met alle details!

– – – – – – – – – – –

Het is feest bij de Bourgondische Bierkelder! We hebben de crowdfunding gehaald. Meer dan 120 investeerders brachten €40.000,- bijeen zodat we een tweede kelder kunnen openen in het centrum van Breda! We hebben de 100% gehaald, maar je kunt nog steeds een aankoop doen via de crowdfunding, zodat je gebruik maakt van extra voordeel!

Nu het doelbedrag van de crowdfunding is gehaald is hebben we in samenwerking met Jopen een feestelijke actie! Je maakt exclusief kans op een masterclass barrel-aging, oftewel vatrijping, bij de Jopen-brouwerij.

De barrel-crew van Jopen, opent eenmalig de deuren van hun barrel-room en vertelt je alles over het rijpen van Jopen-bieren op diverse vaten. We hebben slechts 8 plaatsen beschikbaar en jij kunt kans maken op deze unieke mogelijkheid. Wat moet je doen?

  • Je koopt via de crowdfunding van de Bourgondische Bierkelder een ticket voor een van de exclusieve pre-opening proeverijen op 15 september, 6 oktober of 20 oktober.

Brouwerij Jopen - Barrel Room

Je maakt per aangeschaft ticket automatisch kans op één van de beschikbare plaatsen. De winnaars worden na het verstrijken van de crowdfunding bekend gemaakt. Hoe schaf je het ticket aan?

  • Ga naar https://crowdaboutnow.nl/bourgondischebierkelder
  • Klik op ‘voorverkoop’ en vervolgens op ‘koop’
  • Vul bij ‘ik doneer’ het bedrag van €95,- in
  • Kies je beloning door op ‘€95 of meer – Exclusieve pre-opening proeverij’ te klikken
  • Loop het proces van CrowdAboutNow verder door en doe de betaling. Je hebt nu de Bourgondische Bierkelder gesteund om een tweede, unieke locatie in Breda te kunnen openen!

Wat houdt het ticket voor een pre-open proeverij in?

Nog voor de officiële opening van de nieuwe rijpingskelder in Breda houden we drie exclusieve pre-open proeverijen. Tijdens deze proeverij neemt Bas Schampers je mee in de wereld van gerijpt bier. Bier op de diverse leeftijden, maar ook vatgerijpte bieren zullen worden geschonken, uiteraard geserveerd met heerlijke happen. Normaal kost een proeverij in de Bourgondische Bierkelder €37,50. De pre-open proeverij kost €95,- euro, maar hierbij krijg je €75,- euro rijpings-tegoed in de Bourgondische Bierkelder. Zo kost de proeverij slechts €20,- en je maakt nu ook nog eens kans op de eenmalige masterclass barrel-aging bij Jopen.

Wat houdt de masterclass barrel-aging bij Jopen in?

Eenmalig worden we meegenomen in het barrel-aging programma van de Jopen-brouwerij. Je krijgt alle ins en outs te horen over het rijpen van bier op (gebruikte) houten vaten en uiteraard zal er een en ander worden geproefd. Het bezoek zal plaats vinden op donderdag 14 november.

Jopen Barrel Aging