Vooraankondiging: Crowdfunding

Hoe het allemaal begon

Drie jaar geleden, in 2016, begon de Bourgondische Bierkelder na een zeer succesvolle crowdfund-campagne. We konden starten dankzij ruim 100 investeerders die gezamenlijk €27.335,- investeerden! Elk jaar hebben we netjes de lening terugbetaald aan onze investeerders, de laatste termijn volgt deze zomer. Ook zal iedereen die in 2016 een bierpakket bestelde de gerijpte bieren dit jaar ontvangen. #daslekkerjonguh

Elke tweede dinsdag naar de kelder

Opening Bourgondische Bierkelder

De officiële opening van de Bourgondische Bierkelder in oktober 2016, vóór het klooster waar we Bourgondische Bierkelder begon.

De eerste kelder, daar in het klooster in het zonnige Brabant, ligt nagenoeg vol. De bieren liggen te rijpen in een bewoond klooster, welke helaas niet te bezoeken is voor klanten van de Bourgondische Bierkelder. Sterker nog, zelf gaan we slechts eens per maand naar de kelders, om de privacy en rust van de zusters te waarborgen. Dit is wel mijn droom: een kelder waar ik bierliefhebbers de rijping van bier kan laten beleven. Dus is het tijd voor de volgende stap!

Nieuwe locatie: Proef temidden van rijpende bieren!

In Breda, de thuisstad van Bas Schampers, initiatiefnemer van de Bourgondische Bierkelder, willen we een tweede Bourgondische Bierkelder openen. Niet zomaar een kelder, maar een plek waar we de mogelijkheid hebben om gasten exclusief uit te nodigen. Tussen de bieren die rustig liggen te rijpen kunnen we proeven en de smaak van gerijpt bier beleven! Zo zijn we klaar om het succes van de Bourgondische Bierkelder verder te vergroten, met een capaciteit die bijna 3x zo groot zal zijn.

Zeer binnenkort maken we de locatie bekend en starten we een nieuwe crowdfunding. Door de Bourgondische Bierkelder te steunen kunnen we nóg meer mensen laten genieten van gerijpte bieren. Steunen kan op drie manieren:

1. Je doet een investering.

Dit kan al vanaf €25,-. Je investeert tegen een mooie rente, zodat we de nieuwe kelder helemaal spik en span kunnen inrichten en aankleden. Je zult de investering in de komende jaren stapsgewijs, met rente uiteraard, terug krijgen.

2. Unieke relatiegeschenken

Je hebt een bedrijf(je) en wilt jouw klanten komend jaar hét uniekste biergeschenk van Nederland geven. Een geschenk waarmee je letterlijk een relatie bouwt met de bierliefhebber aan wie je dit cadeau geeft. Een 2-vaks deluxe cadeaukist, met 1 verse fles heerlijk bier voor nu, en een leeg vak. Nee niet echt, in dat lege vak zit een eigendomscertificaat dat recht geeft op een tweede fles bier, welke ligt te rijpen in onze nieuwe kelder. Deze ga je natuurlijk persoonlijk brengen na de rijpingsperiode, kom je weer eens informeel over de vloer bij je klant! Overigens ook super leuk als kerstpakket voor je medewerkers 😉

3. Je krijgt niet genoeg van gerijpte bieren

Je kunt tijdens de crowdfunding een aankoop doen. Ondermeer om een exclusief ticket te bemachtigen voor een pre-opening bierproeverij of een private tasting met 8 biervrienden.

We organiseren drie exclusieve proeverijen, met maximaal plek voor 15 personen per proeverij. Voor €95,- kan je zo’n exclusief ticket bemachtigen. Na de proeverij mag je voor €75,- bieren te rijpen leggen in de nieuwe kelder. Zo kost de proeverij je dus eigenlijk maar €20,- (i.p.v. €37,50)

Kom je ook proeven?

De data van de exclusieve proeverijen zijn:

  • Zondag 15 september // 14:30 (maximaal 15 deelnemers)
  • Zondag 6 oktober // 14:30 (maximaal 15 deelnemers)
  • Zondag 20 oktober // 14:30(maximaal 15 deelnemers)

Een exclusieve proeverij met je vrienden

In de nieuwe kelder heb je straks ook de mogelijkheid om een privé proeverij te boeken, voor jou en jouw biervrienden. Via de crowdfunding bieden we hier twee mogelijkheden aan:

  • Private tasting (€280,-): Kom met 8 personen een exclusieve Bourgondische Bierproeverij bijwonen in de nieuwe Bierkelder in Breda.
  • Private tasting deluxe (€495,-): Kom met 8 personen een exclusieve Bourgondische Bierproeverij bijwonen in de nieuwe Bierkelder in Breda. Na afloop krijg je allemaal een deluxe cadeaukist naar keuze mee naar huis.

De komende tijd delen we steeds meer info over alle mogelijkheden. Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze crowdfunding? Schijf je snel in voor onze nieuwsbrief door hieronder je gegevens achter te laten.

Wil je alvast even persoonlijk contact over een aankoop van relatiegeschenken of het doen van een investering? Bel mij gerust: 06-28496693, dan spreken we elkaar, of maken we een afspraak om de mogelijkheden onder het genot van een biertje te bespreken. Je mag ook een berichtje sturen via de contact-pagina.