You did it – Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met het behalen van je doelbedrag! Wat heb je dat goed gedaan, je mag trots zijn op de community die je hebt gebouwd!

In jouw cadeaukist zit een prachtige fles bier, mooi en vol van smaak. Ideaal om in goed gezelschap van te genieten en het behalen van je doelbedrag te vieren! Echter, dit bier evolueert prachtig in smaak wanneer het onder de juiste condities wordt bewaard.

Je hebt ook niet één fles bier gekregen, maar twee! De eerste om binnenkort van te genieten, de tweede fles hebben we voor je weggelegd in de Bourgondische Bierkelder.

Wanneer je de laatste termijn van jouw crowdfund-campagne terug betaalt zal je de gerijpte fles bier ontvangen. Het enige wat jij hoeft te doen is de fles nog even aan jouw naam te koppelen, zodat wij jouw naamkaartje eraan kunnen hangen. Laat hieronder je gegevens achter met je unieke couponcode van het eigendomscertificaat. In de komende jaren zal jouw persoonlijke fles heerlijk rijpen en uiteindelijk zullen wij je benaderen om te zorgen dat hij in jouw bezit komt!

Lees meer over de rijping van bier

Koppel je naam aan jouw fles!

  • € 0,00
    Je gaat er automatisch mee akkoord dat we je mogen contacten als je bier de rijpingsperiode heeft voltooid.