Cadeau: het uniekste biercadeau van Nederland

2 november 2017

Frontaal Rhodesian Cadeaukist

Ojee, het is al november. Dat betekent dat het bijna december is. Help! Feestdagenstress! Maar wees niet bang, hulp is onderweg. De Bourgondische Bierkelder heeft het perfecte cadeau voor jouw broer/zus, vader/moeder, schoonouders of BFF (Beer Friend Forever). Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Waarom zou je dit jaar wéér een boekenbon of sokken cadeau doen met de feestdagen. Dit kan creatiever en vooral veel smakelijker toch? Met een cadeaukist geef je twee bieren cadeau: een vers bier én een gerijpt bier. Maar, je geeft niet alleen het bier cadeau, je geeft een beleving. Want bij ontvangst van de cadeaukist krijg je niet twee, maar één fles van het door jou uitgekozen bier. De andere fles leggen we weg in de bierkelder zodat deze vier jaar kan rijpen onder de ideale omstandigheden. Namelijk, in de kelders van een idyllisch klooster in het bourgondische Noord-Brabant. Om een bier mooi te laten rijpen heb je namelijk een lage, stabiele temperatuur nodig en het moet vooral ook donker zijn. Bas vertelt je meer over de cadeaukisten vanuit de bierkelder.

Kies zelf het bier dat je wilt laten rijpen. Ook dit hebben we wat makkelijker voor je gemaakt: in onze webwinkel vind je een zeer uitgebreide product- en smaakomschrijving. Daarbij lees je ook de mening van de experts uit ons proefpanel. Nu kun je wel kiezen toch?