De Bourgondische Bierkelder start een proefpanel

4 januari 2017

Opening Bourgondische Bierkelder

Bij de Bourgondische Bierkelder is het belangrijk dat je niet zomaar een fles gerijpt bier proeft, maar dat je een fles gerijpt bier proeft van jouw favoriete leeftijd. Perfect op dronk zoals jij dat lekker vindt. Om jouw favoriete leeftijd van het assortiment aan bieren te bepalen vind je in de webwinkel pakketten met verschillende jaargangen bier. Zo proef je jouw favoriete bock zowel vers als 1 of 2 jaar oud. Of bestel je een jaargangpakket van een quadrupel met verschillende jaargangen tot wel zes jaar oud.

Advies, gegeven door kenners

Maar wil je gewoon direct een fles van een bepaalde leeftijd bestellen, dan heb je graag advies. Dit advies gaan we jou geven en om dit te doen heeft de Bourgondische Bierkelder een proefpanel. Dit proefpanel wordt momenteel gevormd en zal een diversiteit aan leden hebben. Uit heel het land, en met diverse raakvlakken met bier. Van fervente liefhebbers tot heuse biersommeliers.

Het proefpanel komt regelmatig bij elkaar om bieren te keuren, te testen en vooral advies op papier te zetten voor jou. Door middel van het delen van hun smaakbeleving, kan jij de beste keuze maken. Want eerlijk is eerlijk, wat de ene heerlijk vindt, kan de ander niet bekoren. Dus maken wij een objectieve smaakomschrijving, vertellen wij jou erover en kan jij uiteindelijk beslissen.

Kennismaken met het proefpanel

Wil je het proefpanel beter leren kennen? Op deze pagina vind je alles over de leden en waar zij zich in het dagelijkse leven mee bezig houden. Een diverse club mensen, die de rijping van bier altijd vanuit een andere invalshoek zal benaderen.

Maak kennis met het proefpanel

 

Ook lid worden van het proefpanel?

Ook lid worden van het proefpanel? Dat kan! Het proefpanel van de Bourgondische Bierkelder bestaat uit een diversiteit aan bierliefhebbers en -specialisten. Leden komen uit het gehele land en hebben diverse achtergronden. Van fervente liefhebbers tot heuse biersommeliers.

Met enige regelmaat zijn er plaatsen vrij in het proefpanel, of nodigen we gasten uit om deel te nemen aan een proeverij. Wil je onderdeel uitmaken van het proefpanel, of een proeverij meemaken? Dat kan! Door hier te klikken kan je je gegevens achterlaten en een motivatie geven waarom we jou moeten uitnodigen om plaats te nemen in het panel of aan een proeverij mee te doen. Wellicht schuif je dan aan bij een van de volgende exclusieve proeverijen!