Bijzondere tijden, bijzondere geschenken

26 oktober 2020

1818 - Relatiegeschenken

Het zijn bijzondere tijden, dat zijn we met elkaar eens. Bijzondere tijden vragen om bijzondere geschenken. Geschenken met een verhaal, liefst van een lokale ondernemer.

Dit jaar geen personeelsborrel, geen groots kerstdiner, des te belangrijker is de waardering die blijkt uit een bourgondisch geschenk.

De Bourgondische Bierkelder heeft het únieke geschenk met een verhaal, die het begin maakt met het achter ons laten van deze crisis. Met de Bourgondische cadeaukist geeft je niet één geschenk, maar twee. Een cadeaukist met een prachtige fles bier voor nu en een gerijpte fles bier over 4 jaar. Dat is nog eens een écht relatiegeschenk! Zo blik je over 4 jaar, samen nog eens terug op al het moois wat er ná deze crisis nog staat te gebeuren, onder het genot van een mooie fles gerijpt bier, waarmee je proost, gewoon zonder mondkapje, zonder 1,5 meter afstand.

Steun de lokale ondernemer!

Cadeaukist Muifel Brouwerij - Zuster AgathaHet is tevens de perfecte gelegenheid om lokale ondernemers te ondersteunen, die het momenteel zo ontzettend moeilijk hebben. Niet alleen de Bourgondische Bierkelder, maar juist ook de lokale brouwer. We vullen de kist bijvoorbeeld met een heerlijke fles Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Oss, of een prachtige fles Rhodesian van de Bredase brouwerij Frontaal!

De cadeaukisten zijn beschikbaar vanaf €27,50 excl. BTW. Hiervoor wordt het cadeau volledig gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo op de voorkant en een unieke url waar de gelukkige ontvanger de te rijpen fles bier registreert: www.bourgondischebierkelder.nl/uwbedrijfsnaam. Van het begin tot het eind (over enkele jaren) is het proces gepersonaliseerd rondom jouw bedrijf. Bij grotere afnames wordt steeds meer beleving toegevoegd door middel van unieke lakzegels, glaswerk of en een unieke en persoonlijke bedankvideo op de landingspagina.

Offerte Relatiegeschenken

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Bourgondische geschenken van de Bourgondische Bierkelder. Ook als u nog verdere vragen heeft, komen we graag bij u terug om deze te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.